FESTIVAL APRESIASI SENI 2024 (FEAS'24)

2 Julai 2024: FEAS'24, Persembahan Kreatif dan Inovatif

Tahun ini, Festival Apresiasi Seni (FEAS'24), yang berlangsung dari 8 hingga 12 Julai, akan dipenuhi dengan pelbagai aktiviti menarik. Mahasiswa tahun akhir dari Program Pengurusan Industri Kreatif (BCIM) akan mempersembahkan hasil Projek Tahun Akhir (FYP) mereka, masing-masing dalam bidang kepakaran mereka. Acara ini juga akan menyertakan perkongsian ilmu dari para profesional industri serta alumni BCIM.

Dianjurkan oleh Persatuan Inovatif Kreatif, festival lima hari ini bertujuan menghubungkan teori dan praktik, sambil membuka peluang jaringan yang berharga.

Kami mengalu-alukan seluruh komuniti Universiti Utara Malaysia (UUM) untuk menyertai kami dalam merayakan kreativiti dan inovasi di FEAS'24!

WhatsApp Image 2024 07 02 at 08.45.07 09f74748